Çok sayıda kişinin gizli ya da açık yaşadığı kalem tutkusunun temeli aslında ilkokul yıllarında atılır. Rengarenk boya kalemlerinin yerini zamanla dolam kalemler alır. Eğer kalem tutkusu sizin de yaşamınızda önemli bir yere sahipse, ilk dolma kaleminizi asla unutmazsınız! Bir süre sonra kalemin kalitesinden, yazı stilinden ve kullanım şeklinden de anlar hale gelirsiniz. İşte bu noktada Lamy dolma kalemler ile tanışırsınız.

Dolma Kalemin Diğer Adı Karizmadır! LAMY Eşittir Karizma.

Her türlü kalem çeşidine hayranlığınız olsa da “tüm kalemler bir yana, dolma kalem bir yana” felsefesinden vazgeçemezsiniz. Asil bir duruşa sahip olan bu kalem çeşitleri başlı başına karizmanın ta kendisidir. Aslında kalemlerin şahı olan dolam kalem üzerine çok söz söylemeye gerek yok. Tutku derecesinde kalem sevdalısı olanlar bu hissiyatı çok iyi biliyor.

Dolma kalem tutkusunda zirveye giden yol ise Lamy kalem çeşitlerinden geçiyor. Elbette bunun pek çok nedeni var. Birkaçını sıralayalım.

Mürekkep Düzeyi Kontrol Altında

İçerisindeki mürekkebin bitip bitmediğini bir bakışla anlatan bir kalem tasarımından söz ediyoruz. İnsan daha ne ister ki… Üzerindeki şeffaf pencere mürekkep düzeyini görmenizi sağlıyor. Böylece çok önemli bir doküman hazırlarken yarı yolda kalma dönemlerini de çok geride bırakıyorsunuz, sürpriz gelişmelere artık kapınız kapalı.

LAMY ile Mükemmel Bir Yol Tutuş!

Pek çok dolma kalem tasarımında yazı yazmayı zora sokan o hantal yapı Lamy dolma kalem çeşitlerinde yok. Hafif ve ideal incelikte olduğundan varlığının altında ezilmiyorsunuz. Kağıda yazı yazarken harfler adeta su gibi akıyor. Haliyle size mükemmel bir yol tutuş sağlıyor desek ne demek istediğimizi gayet iyi anlarsınız.

Birkaç model dışında Lamy dolma kalem modellerinin uçlarını da birbiriyle değiştirebilirsiniz. Tutkunu olanlar için dolma kalemi doldurmak, uç temizliği ve değişimi yapmak zaten dünyanın en keyifli işidir. Lamy dolma kalemler de size bu keyfi doyasıya yaşama şansını sunuyor. Size bir müjde verelim mi? Lamy marka Safari ve Al-Star modellerinin tutma bölümleri de birbiriyle takas yapılabiliyor.

Yazı Yazarken Sanatçı Gibi Hissettiren Dolma Kalem Uçları!

Peki, ya uçlar” dediğinizi duyar gibiyiz. Lamy dolma kalemleri dört adet normal ve üç adet de kaligrafi olmak üzere toplamda yedi adet uç çeşidi bulunuyor. Seçin, takın, yazın ve kendinizi bir sanatçı gibi hissedin. Bunca sözden sonra Lamy kalem fiyatları çok pahalıdır algısına kapılmanız da gayet doğal. Fakat yanılıyorsunuz. İnanılmaz düzeyde uygun fiyata sahip. Her renginden, her kalınlıkta uçlardan edinebilir ve dolma kalem koleksiyonunuzu şahlandırabilirsiniz.

Lamy sevdasının sırları bunlarla da sınırlı değil. Lamy dolma kalemler size alıştığınız o klasik karton kutuda gelmiyor. Gözlük kılıfına benzeyen kaliteli ve sağlam özel kutusunda geliyor. Gittiğiniz her yere kaleminizi götürebilir, rahatlıkla taşıyabilir ve dinlendirmek istediğinizde kendi özel kutusunda saklayabilirsiniz.

Yazma İştahını Kabartan Bir Kaleme “Hayır” Demek mi?

Şimdi size bir sualimiz olacak. Ağır, hantal, yazarken iç gıcıklayan bir ses çıkaran, Mürekkebi kağıda adeta bulaştıran bir dolma kalem mi? Yoksa yazma iştahını kabartan, kendi yazınıza hayran hayran bakmanızı sağlayan, mürekkebi idareli kullanan ancak yazıya da yeteri kadar dolgunluk veren, ergonomik ve sevimli bir dolma kalem mi? “B şıkkı” diyorsanız önerimiz Lamy dolma kalem çeşitleri arasından kalbinize hitap eden modeli hemen seçmeniz olacak.

Son olarak, bu kalemler fabrikadan çıkmadan önce son bir teste tabi tutuluyor. Bu yüzden kaleminizle ilk buluştuğunuzda uç kısmında bir miktar mürekkep olabilir.  Siyah mürekkep tutkunları için minik bir hatırlatma daha yapalım. Lamy kalemler size mavi mürekkep rengi ile gelir. Ancak dilerseniz siyah mürekkep çekerek kullanabilirsiniz.

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster